Topimg vakantieboerderij

Info - Indeling vakantiehuis Deventer

Beneden verdieping

Woonkamer met open keuken voorzien van schoteltelevisie, vaatwasser, elektrische kookplaat, combimagnetron, koffiezetapparaat, senseo, waterkoker, pannen , bestek, servies, glazen en provisiekasten.Woonkamer voorzien van 2 uittrekbare eettafels, zitbanken (3,2,2) rest stoelen. Douche met wastafel. 2 aparte toiletten. Badkamer met bubbelbad, douche en wastafel. Slaapkamer met een 2 persoonsbed*(met 2 persoonsdekbed) en een grote hang/legkast. Nog een slaapkamer met een 2 persoonsbed*(2 1persoonsdekbedden). Kinderbed, kinderstoel en kinderbad aanwezig. Hal met een ruime koelkast met vriesvak en wasmachine. Een hal met vaste trap naar boven. Kapstok.

Boven verdieping

Vierpersoons slaapkamer*met 4 1-persoonsbedden . Nog een vierpersoons- slaapkamer* met 4 1-persoonsbedden met een extra wand . Hal met kledingophangruimte.

*Alle bedden zijn voorzien van dekbedden. Linnengoed kunt uzelf meebrengen of huren.

Bekijk de foto's Beschikbaarheid

carouselpic1.jpg carouselpic2.jpg carouselpic3.jpg carouselpic4.jpg Zithoek 1.JPG Woonkamer.JPG Keuken.JPG Kleine slaapkamer beneden.JPG Grote slaapkamer beneden.JPG Boven 1e links.JPG
Naar alle foto's

Buiten

Grasveld waar de hele dag zon is . Hier kan men voet-, volleyballen, spelletjes doen, zwembadje/tent opzetten etc.. Terras met parasol voor de schaduw. Zandbak aanwezig. Aan de ene kant van het huis kijkt u over de weilanden ( in de zomer zit u tussen de mais) en aan de andere kant is het bos. Ruime parkeergelegenheid.